ADOMÁNYOZZ MOST,

Bármilyen kis segítség sokat számít!
 

Kérjük, ha teheted, támogasd tevékenységeinket!

Ahhoz, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan tudjuk biztosítani és támogatni a hozzánk fordulókat, - mivel nem részesünk semmiféle normatív állami támogatásban - adományokat gyűjtünk.

Az, hogy aktuálisan milyen célokra gyűjtünk kiemelten támogatást az a támogatott emberek,  családok hiányállapotaira folyamatosan reagál.

Most kiemelten hátrányos helyzetű gyermekeket támogatjuk számítástechnikai eszközökkel (laptop, számítógép, tablet) és a családokat, mivel még kilátástalanabb helyzetbe kerültek - élelmiszereket és higiéniai termékeket tartalmazó csomagokkal segítjük.

Ezen célok mellett továbbra is gyűjtünk adományt szociális információs és tanácsadó irodánk folyamatos működtetésére, illetve arra, hogy speciális reintegrációs programunk keretében minél több hajléktalan embernek biztosíthassunk lakhatási és étkezési támogatást ebben a nehéz időszakban.


Bankszámla

11702036-20617433

 

Bank neve

OTP Bank Nyrt.

2500 Ft

ADOMÁNY lehetővé teszi, hogy még négy rászoruló számára biztosíthassuk szociális információs és tanácsadó irodánk szolgáltatásai között az ügyintézés keretében a nyomtatást, postai levelek feladását, telefonálási lehetőséget.

5000 Ft

ADOMÁNY  lehetővé teszi, hogy még egy szociálisan izolálódott, nehéz élethelyzetű személy /halmozottan hátrányos helyzetű család telefonálási és/vagy internetezési lehetőséghez jusson (SIM kártyát, feltöltött websticket biztosítunk számukra.)


30 000 Ft

ADOMÁNY lehetővé teszi, hogy speciális reintegrációs programunk keretében még egy hajléktalan ember/ család egyhavi lakhatási költségét finanszírozni tudjuk.


6 000 Ft

ADOMÁNY lehetővé teszi, hogy még egy család számára alapvető élelmiszereket és higiéniai szereket tartalmazó adománycsomagot biztosíthassunk.

15 000 Ft

ADOMÁNY lehetővé teszi, hogy étkezési támogatást biztosíthassunk még egy hajléktalan ember/család számára. Adományozz jó állapotú informatikai eszközt

A TÁRGYI ADOMÁNY is nagy segítséget jelent számunkra!

Ajánld fel jól működő, már nem használt számítógépedet, laptopodat, tabletedet és mi eljuttatjuk egy rászoruló gyermeknek/fiatalnak.

Kérdésed merült fel? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat

Kiút Egyesület

Szociális Információs és Tanácsadó Iroda

1103. Budapest, Noszlopy utca 1.

Telefonszám
+36-30-754-3890, +36-30-312-7689

E-mail
kiutegyesulet@gmail.com

facebook: www.facebook.com/kiutegyesulet

Instagram: www.instagram.com/kiutegyesulet/

© 2020 Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület | Minden jog fenntartva.                           
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!